06 - 290 181 82
Wie?

Wie?

Mijn motto is: leren ligt voor je voeten. In mijn werk als communicatieadviseur help ik organisaties om met de buitenwereld in contact te zijn op een manier die past bij wie zij zijn en waar zij voor staan. Ik vertrek dan graag vanuit de kleine dagelijkse dingen waarbij verbetering voor het oprapen ligt. Als trainer/ docent daag ik graag uit om voortdurend de binnenwereld (van je persoon en je organisatie) met de buitenwereld te verbinden. Ik zet met genoegen mijn eigen leergierigheid, creativiteit en zelfreflectie in om dat ook bij anderen aan te wakkeren.

Feedback van een opdrachtgever
Je bent een rasechte communicatieadviseur, telkens opnieuw zoekend naar vernieuwing en inspiratie, zonder achter hypes aan te lopen. Een echte vakvrouw. Je kunt goed luisteren en adviseren en ook goed anderen begeleiden in hun ontwikkeling. Als het nodig is ben je ook hands on aan het werk met veel oog voor details.
Lees op deze website wie ik ben en waar ik over nadenk. Bij de foto’s aan de onderkant of in mijn blog leer je mij wat beter kennen. In de menu's links zie je wat ik doe en hoe ik dat doe. Wees welkom als je nader wilt kennismaken.