06 - 290 181 82
Beleef De Zandbak

Beleef De Zandbak

Ik ben partner van zomerfestival De Zandbak. De eerste en tweede versie in augustus 2015 en 2016 waren een enorm succes! 2017 was zelfs uitverkocht! Het is geweldig om met een gelegenheidsteam van 6 partners dit festival neer te zetten en zo bij te dragen aan meer plezier in leren. Meer informatie op onze websiteen op FaceBook.

Zandbak 2017: een groot feest van leren, spelen, ontmoeten

Zandbak 2017: een groot feest van leren, spelen, ontmoeten

Voor het derde jaar op een rij was eind augustus zomerfestival De Zandbak. Een initiatief van een aantal partners waaronder ikzelf met als achterliggend idee dat ‘we het spelen in ons werk weer willen beleven’; dat we het neusje van de zalm in trainen en opleiden naar Twente willen halen én dat we samen een feest van leren en ontmoeten willen creëren waar ervaring en plezier centraal staat. Nou, dat is gelukt! Donderdag was uitverkocht met zo’n 200 bezoekers en vrijdag waren er zo’n 160. Uit de eerste reviews die binnenstromen: “unieke sfeer”, “inspirerend en verfrissend”, “een mooie kans om bij je collega trainers in de keuken te kijken”, “het leukste en inspirerendste festival dat ik in jaren heb bezocht”, “verrast door de enorme kwaliteit van het aanbod”.
Het aanbod voorzag in workshop en activiteiten op het gebied van teamleren, organisatieontwikkeling en persoonlijk leren. Op de website kun je het aanbod met wel 65 verschillende trainers/ workshopleiders bekijken, evenals een impressie in foto’s.
Volgend jaar is de vierde editie gepland! Op 30 en 31 augustus 2018. Wij, de partners hebben er nu alweer zin in!

Spar Space

Spar Space

Dit jaar konden Zandbak bezoekers bij mij terecht voor het oprapen van hun leerervaringen:
"Daar zit je dan, vol met verse inspiratie, vol met nieuwe ideeën! Vaak doet al die inspiratie in stilte zijn werk en dat kan nog wel maanden na De Zandbak doorwerken. Maar soms ligt het oprapen en toepassen van de nieuwe ideeën zomaar voor je voeten. In de SPAR-SPACE helpt Marjan je met oprapen. Denk dan aan vragen als: Hoe betrek ik mijn collega’s bij dit gedachtengoed? Hoe zet ik mijn leerervaring om naar een collectieve ervaring? Hoe ga ik hierover communiceren in mijn organisatie?
In de SPAR-SPACE heb jij (of jij met een collega) een half uur unieke tijd van doorgewinterde sparring partner Marjan Engelen. Marjan’s motto: ‘Leren ligt voor je voeten’ en haar specialiteit is Interne Communicatie en het bedenken van slimme processen daarvoor."